Orthopedisch chirurg Anne Karelse

Schouderkliniek Zeeland

De schouderkliniek Zeeland is geen aparte kliniek maar onderdeel van de vakgroep orthopedie van ZorgSaam (Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen).

Door een goede samenwerking tussen orthopeed, fysiotherapeut en manueel therapeut beogen we een snel en efficiƫnt behandeltraject in te zetten om uw schouderprobleem te behandelen.
We zijn zeer ervaren in diagnostiek, beeldvorming, conservatieve en operatieve behandelingen. Op onze schouderpoli gebeurt het diagnostisch traject bij voorkeur, en indien mogelijk in 1 tijd.

Alle operatieve behandelingen, zowel arthroscopische als open chirurgie, en de prothesiologie, waaronder ook revisiechirurgie kunnen in het ziekenhuis van Zorgsaam uitgevoerd worden. En dit voor alle leeftijdsgroepen.
Operaties gebeuren steeds door uw behandelend chirurg en een ervaren en gespecialiseerd 'dedicated' schouderteam van operatieassistenten.
snel een afspraak maken?
Wij adviseren om gebruik te maken van ons afspraakformulier, dan hebben wij direct alle gegevens om u snel te kunnen helpen.

Schoudergroep TerBrugGen

Sinds 2006 bestaat ook de samenwerking met TerBrugGen . Dit was aanvankelijk een samenwerking tussen 3 orthopeden van de ziekenhuizen Sint Jan in Brugge, het Universitair Ziekenhuis Gent en ZorgSaam Terneuzen. Intussen is dit uitgegroeid tot een samenwerking tussen 6 schouderchirurgen.

Het doel van TerBrugGen is in de eerste plaats het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Door uniforme behandelmethodes met resultaatscontrole en multicentrische studies denken we daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

logo terbruggen Klik hier voor de website van TerBrugGen.